Колеги, има ли някакъв начин да направя така, че да си отварям багажника с копче или с ръчка, че момента се отваря само с ключ и е много неудобно! Нямам копче до аварийките и до седалката...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщениеКолеги, има ли някакъв начин да направя така, че да си отварям багажника с копче или с ръчка, че момента се отваря само с ключ и е много неудобно! Нямам копче до аварийките и до седалката...точка
Comment
-
Днес както си изреждах 1-ва, 2-ра, и 3-та, при рязко връщане на газта ми светна дюзичката (мама и) и не изгасва, нито на топъл нито на студен мотор. Няма промяна във вървеж, празен ход, като гледам и разхода не е някакъв извънземен... Абе никаква промяна в работата...просто дюзата свети нон стоп. Екуто ми е 2.10.4, демек alloy top CF1 Да похвърляме малко боб от какво може да, преди да съм я закачил да видя?Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщениеЧестита коледаsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Весели празници колеги,
удобно ли е някой със 145 фейслифт да снима конзолата как свети вечер. Явно моите лампички покрай парното са изгорели, а искам да знам как би трябвало да бъде. Интересува ме и как стоят нещата с пребоядисването на целия автомобил, кои неща се махат и кои не. Ако някой има опит нека драсне лично.
Благодаря предварително
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеВесели празници колеги,
удобно ли е някой със 145 фейслифт да снима конзолата как свети вечер. Явно моите лампички покрай парното са изгорели, а искам да знам как би трябвало да бъде. Интересува ме и как стоят нещата с пребоядисването на целия автомобил, кои неща се махат и кои не. Ако някой има опит нека драсне лично.
Благодаря предварително
http://forum.alfa145.com/uploads/mon...1274261250.jpg
Боядисването е както ти кажеш, срещу съответната сума. Има коли дето като повдигнеш някоя гума на прозорците и отдолу друг цвят, има и такива на които и самия кош за мотора е пребоядисан, всичко е до желание и най-вече пари
Имам питане: Всички 145 1.4тс ли са с еднакви ск. кутии ? Питам защото в темата за "max speed" гледам постове за 1.4тс с по 180-200км/ч. Аз на 5та с 2-2.5к оборота сам на 80 км/ч, ами до 200 ?Може би с малко повече керосин....
Comment
-
Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
Имам питане: Всички 145 1.4тс ли са с еднакви ск. кутии ? Питам защото в темата за "max speed" гледам постове за 1.4тс с по 180-200км/ч. Аз на 5та с 2-2.5к оборота сам на 80 км/ч, ами до 200 ?Може би с малко повече керосин....
предполагам че са еднакви
145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня
Comment
-
Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщениеДига си ги по надолнище ( поне моята)предполагам че са еднакви
идеята ми беше за реални скорости на видимо равно
... трябва да пробвам по изнананадолллллното
Comment
-
Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщениее то по склона и каруца да засилиш...
идеята ми беше за реални скорости на видимо равно
... трябва да пробвам по изнананадолллллното145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня
Comment
-
Имам две болежки по "таралежа",които ме занимават от известно време.Преди няколко месеца се появи едно стържене.Оказа се едната ролка на пистовия ремък.Смених профилактично и другата,и ремъка също.Стърженето изчезна.След месец обаче пак се появи някакъв шум.Свалихме и се оказа,че паразитната ролка на ангренажа(която е на около 20 000 км от последната смяна на ангренажния комплект) стърже.Сменихме я заедно и с водната помпа.И сега уж всичко е ново,а пак имам някакъв шум,който наподобава нещо като стържене на метал.Някакви идеи от къде може да идва този шум?
Другото е,че ми изчезва антифриз.На месец доливам около 150-200 мл.Течове нямам по системата,проверено е.Маслото си е нормално и няма следи от смесване.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщениеПа на равното 160-170 ама бавничко, щото съм на газчица
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеИмам две болежки по "таралежа",които ме занимават от известно време.Преди няколко месеца се появи едно стържене.Оказа се едната ролка на пистовия ремък.Смених профилактично и другата,и ремъка също.Стърженето изчезна.След месец обаче пак се появи някакъв шум.Свалихме и се оказа,че паразитната ролка на ангренажа(която е на около 20 000 км от последната смяна на ангренажния комплект) стърже.Сменихме я заедно и с водната помпа.И сега уж всичко е ново,а пак имам някакъв шум,който наподобава нещо като стържене на метал.Някакви идеи от къде може да идва този шум?
Другото е,че ми изчезва антифриз.На месец доливам около 150-200 мл.Течове нямам по системата,проверено е.Маслото си е нормално и няма следи от смесване.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment